"A hole-in-one, AGAIN!"

better fit. better game.

better fit. better game.

Custom Fitting studio on golfhallilla

Tervetuloa Messukylän golfhallille!

Custom Fitting sopii jokaiselle ja tarkoittaa golfmailojen trimmaamista pelaajalle sopiviksi. Pelkistettynä fittaus voi sisältää putterin varren lyhentämisen ja gripin uusimisen. Fittaus voidaan tehdä esimerkiksi vain draiverille - nykyisen mailan toimivuutta ja ominaisuuksia voidaan verrata uusiin draivereihin.  Laajimmillaan fittaus ei kuitenkaan välttämättä tarkoita vain yhtä golfmailaa, vaan kaikkia golfbägissä olevia mailoja voidaan tarkastella "yhtenä kokonaisuutena".

Golfissa tunne ja luottamus on iso osa peliä. Kun tiedät pelaavasi sinulle sopivilla välineillä, voit varmemmin saavuttaa tunteen siitä, että pelisi on siltä osin kunnossa. Mailojen fittaaminen ei "aina" tarkoita sitä, että koko mailasarja, tai edes suurin osa mailoista menee "uusiksi". Flight Scope analysaattorilla saamme tarvittaessa selville mm lyöntimatkojen pituudet eri mailoilla.

Olemme rakentaneet golfhallille Messukylään erillisen studion mailojen fittausta varten. Custom fittingissä käytössämme on Flight Scope lyöntianalysaattori. Lisätietoa Flight Scope analysaattorista voit katsoa tästä.

Varaa fittausaika arkipäivisin heti puolenpäivän jälkeen, silloin tarjoamme sinulle korillisen rangepalloja ennen fittausta tapahtuvaa lämmittelyä varten.

Soita ja kysy lisätietoja + varaa aikasi Custom Fittaukseen puh. 010-5050600 

Uutiset

 • 13.12.2017 09.52

  Anssin Senioriaamut käynnistyvät to 14.12.2017

  Vielä pari paikkaa avoinna Anssin Senioriaamuihin !
  Lue lisää

 • 7.12.2017 23.47

  Lisää talven opetuskursseja julkaistu

  Anssi Kankkosen, Janne Mommon ja Kaisa Ruuttilan uusia kursseja tammikuussa
  Lue lisää

 • Uutisarkisto

Tulevat tapahtumat